Aletta de Haan

Wie ben ik? Ik kan je natuurlijk vertellen dat mijn naam Aletta de Haan is, ik 41 jaar oud ben, drie prachtige kinderen heb mogen krijgen en een relatie met een fantastische man heb. Maar wat zou je nou juist écht van mij moeten weten nu je hier op mijn site rondkijkt?

Na een ommekeer in mijn leven ben ik erachter gekomen wat ik het liefst iedere dag doe, en dat is coachen! Ik heb daarom een opleiding gevolgd en ben gecertificeerd Lifecoach: ik begeleid mooie mensen die grote stappen willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Mensen die zoeken naar de de meest waardevolle invulling van hún leven.  Met als doel meer zelfkennis, zelfliefde, zelfvertrouwen en voldoening. Want vanuit die bronnen volgt de rest vanzelf.

Voor wie is mijn personal coaching dé kans die zij niet laten schieten? Voor jou als ervan houdt zelf de verantwoordelijkheid van jouw omstandigheden op te pakken. Als je jezelf de moeite waard vindt om eens kritisch onder de loep te nemen. Als je klaar bent om hulp te ontvangen. Als je diep van binnen voelt dat persoonlijke ontwikkeling in deze hectische tijden dé manier is om het leven echt de moeite waard te laten zijn. Voel je een match? Twijfel niet en neem contact met me op!

Het is niet die ene onmogelijke grote stap die je verder brengt, het zijn de vele kleine stapjes die je wél kunt zetten.

Mijn ervaring

Ik heb net als zoveel anderen een hoop verdriet en moeite in mijn leven gekend. Heel jong een burn-out, alleenstaand moederschap, een huwelijk vol trauma’s en veel lichamelijke pijn: ja, ik heb gestreden. Tot ik door coaching de knop ging leren omzetten op cruciale momenten. Ik besefte ook dat ik de kwaliteiten bezit om deze kennis door  te geven. Goede vragen stellen, analyseren en empathie, dat zijn mijn talenten. De kracht en motivatie om met meer voldoening en blijheid te gaan leven zitten in jouzelf verborgen. Mag ik je op weg helpen ze te vinden?

Voor wie is coaching nou echt niet geschikt?

Ik zal het simpel verwoorden: als je ervan houdt anderen de schuld te geven van jouw moeilijkheden, als je het niet de moeite waard vindt om jezelf eens kritisch onder de loep te nemen en als je niet klaar bent om zelf de verantwoordelijkheid te pakken voor jóúw keuzes kan ik je aanraden om geen coachtraject met mij op te starten ;-).